Europa League

Avancronica West Ham-Astra Giurgiu (21:45). Sumudica: "Sa nu ne dea cu terenul in cap"

Dupa incalzirea cu Inverness (1-0 si 0-0), de care Astra a trecut fara sa forteze prea mult, echipa lui Marius Sumudica revina in insula britanica pentru o confruntare de cu totul alt calibru.

West Ham United nu este o sperietoare si calificarea la loviturile de departajare contra maltezilor de la Birkirkara spune mult despre dispozitia de joc a "ciocanarilor" in aceasta perioada a anului.

Obisnuiti sa reia activitatea dupa a doua jumatate a lunii august, cand revine Premier League, echipa londoneza s-a vazut nevoita sa evolueze inca din turul 2 preliminar al Europa League, competitie unde a primit un loc din partea UEFA pentru Fair-Play.

Slaven Bilic, antrenorul croat al lui West Ham United, trateaza meciul cu Astra extrem de serios, mai ales dupa criticile primite pentru prestatia lamentabila cu Birkirkara.

Este de asteptat ca joi seara pe Boleyn Ground cei de la West Ham sa alinieze un 11 cat mai apropiat de formula standard, mai ales ca turul 3 preliminar apropie echipa lui Bilic la doar patru meciuri de prezenta in grupele Europa League.

Gazdele nu pot miza pe James Tomkins, jucator eliminat in returul cu Birkirkara, insa pe teren ar putea intra Dimitri Payet, fotbalist transferat in aceasta vara.

"Astra a eliminat sezonul trecut pe Lyon, asa ca va fi un test bun pentru noi", a spus Bilic despre meciul cu giurgiuvenii.

De cealalta parte, Marius Sumudica va fi nevoit sa improvizeze in linia de atac, cel mai probabil Constantin Budescu primind sarcini ofensive.

Denis Alibec este continuare accidentat, iar la Astra lipseste un atacant veritabil, lucru semnalat in repetate randuri de Sumudica.

"Sper sa avem cat de cat prospetime fizica, pentru ca West Ham este o echipa care poate sa-ti dea cu terenul in cap", a declarat antrenorul Astrei.

Echipe probabile:

West Ham United: Adrian – Jenkinson, Ogbonna, Reid, Cresswell – Obiang, Kouyate, Noble – Payet – Valencia, Carroll

Astra Giurgiu: Lung – Queiros, Gaman, G. Alves, Junior Morais – Seto – Enache, Teixeira, Boldrin, William – Budescu

Partida West Ham United - Astra Giurgiu, din prima mansa a turului trei preliminar al Europa League, va fi condusa de o brigada de arbitri din Elvetia, avandu-l la centru pe Adrien Jaccottet. 

Acesta va fi ajutat de asistentii Raffael Zeder si Johannes Vogel, arbitru de rezerva fiind desemnat Alain Bieri. 

Meciul de la Londra va fi live text pe onlinesport.ro, joi seara, de la ora 21:45. 



Avancronica West Ham-Astra Giurgiu (21:45). Sumudica: "Sa nu ne dea cu terenul in cap"