Europa League

Avancronica Olympique Lyon-Astra Giurgiu (LIVE, 21:30)

La o prima vedere duelul dintre Lyon si Astra poate parea unul dezechilibrat, dar echipa giurgiuveana este decisa sa-si vanda scump pielea pe Stade Gerland si sa revina in Romania cu un rezultat pozitiv in perspectiva returului.

Olympique Lyon porneste cu prima sansa, insa gruparea din Hexagon nu va putea miza pe Yoann Gourcuff, unul dintre cei mai importanti jucatori din lotul antrenat de Hubert Furnier.

In afara acestuia vor mai lipsi de la gazde Samuel Umtiti si Milan Bisevac, insa sunt asteptati sa reintre Steed Malbranque si Mouhamadou Dabo.

“Suntem nerabdatori si de abia astept partida cu Lyon. Este adevarata provocare a meseriei de antrenor, sa joci impotriva unei asemenea echipe. Nu trebuie sa ne fie frica, chiar daca au jucatori cu nume”, a spus Daniel Isaila inaintea confruntarii de joi seara.

Dinu Gheorghe, presedintele giurgiuvenilor, recunoaste la randul sau ca Lyon porneste cu prima sansa, insa mizeaza pe dorinta de afirmare a jucatorilor de la Astra.

Isaila nu va putea miza pe Valerica Gaman, jucator accidentat in partida de campionat cu CSMS Iasi, iar locul acestuia va fi cel mai probabil luat de Ben Youssef.

Astra ar putea incepe in formula: S. Lung jr. - Pliatsikas, Oros, Ben Youssef, Junior Morais - Seto, Yahaya - Enache, Budescu, William – Fatai.

De cealalta parte, Lyon ar putea alinia urmatoarea echipa: Lopes - Jallet, B. Kone, Rose, Tolisso - Mvuemba, Ferri, Gonalons, Danic - Lacazette, Njie.

Meciul de la Lyon va fi condus de o brigada din Spania avandu-l la centru pe  Carlos Clos Gomez, asistat la linii de Javier Rodriguez si Luis Martinez.

Meciul Lyon-Astra se vede la Digi Sport si va fi transmis live text pe Onlinesport.ro de la ora 21:30.



Avancronica Olympique Lyon-Astra Giurgiu (LIVE, 21:30)