Europa League

Avancronica Astra Giurgiu-Slovan Liberec (LIVE, 19:00)

Astra Giurgiu este ultima dintre echipele romanesti care debuteaza in noul sezon al cupelor europene. Castigatoare a Cupei Romaniei, primul trofeul din istoria clubului patronat de Ioan Niculae, Astra a fost repartizata de UEFA direct in turul 3 preliminar al Europa League.

Astra are doua meciuri oficiale disputate pana la confruntarea cu Slovan Liberec. A castigat la loviturile de departajare Supercupa Romaniei in fata Stelei si s-a impus in prima etapa a sezonului, cu 2-0, pe terenul Concordiei Chiajna.

Antrenorul Daniel Isaila spune ca sansele la calificare sunt egale si ca mizeaza pe dorinta jucatorilor sai de a face performanta in Europa.

Astra s-a oprit sezonul trecut la portile grupelor Europa League la prima participare europeana, insa acum ambitiile formatiei din Giurgiu sunt mult mai mari si se doreste patrunderea in grupe.

“Este un joc pe care il asteptam de mult si reprezinta incununarea unui an intreg de munca. Sansele sunt egale, dar mizez pe ambitia jucatorilor mei de a face performanta. Slovan are experienta in cupele europene, dar noi putem compensa prin ambitie”, a declarat Isaila.

Astra l-a transferat in aceasta saptamana pe Laurentiu Rus, fostul fundas dinamovist, iar acesta spera sa debuteze chiar in aceasta partida europeana in tricoul noii sale formatii.

Primul 11 al Astrei ar putea arata astfel:

Lung jr. - Pliatsikas, Ben Youssef, Gaman, Junior Morais - Laban, Yahaya - Enache, Budescu, William - Fatai.

Slovan Liberec a inceput campionatul Cehiei cu o remiza, scor 1-1, in meciul cu cei de la SK Dynamo Ceske Budejovice, iar antrenorul Samuel Slovak ar putea incepe cu urmatorii:

Hrosso - Coufal, Karisik, Rajnoch, Fleisman - Sackey - Sural, Pavelka, Dubek - Delarge, Hamulak.

Meciul de la Giurgiu incepe la ora 19:00 si va fi condus de o brigada din Grecia cu Ilias Spathas la centru. La linii vor lua loc Lazaros Dimitriadis si Tasos Sidiropoulos.

Partida va fi live text pe onlinesport.ro incepand cu ora 19:00.



Avancronica Astra Giurgiu-Slovan Liberec (LIVE, 19:00)