Fotbal

Grafic: Steaua si Astra in Europa League

Steaua si Astra joaca joi in a treia runda a grupelor Europa League. Agentia online de pariuri sportive Betano.com a relizat un grafic interesant inainte de aceste meciuri.


Apasa aici pentru graficul marit

Steaua are un meci de lupta cu Zurich

Steaua o va intalni pe FC Zurich in Grupa L, joi de la ora 20:00. Elvetienii se afla pe locul 2 al grupei, cu 3 puncte, la egalitate cu Osmanlispor, iar Steaua are un singur punct. Lider este Villarreal cu 4 puncte.

FC Zurich vine la Bucuresti cu o infrangere in grupa L, contra spaniolilor.  Asa cum arata graficul de mai sus, partida cu „submarinul galben” este singura  pierduta de elvetieni din  ultimele 15 jucate in toate competitiile (mai are 11 victorii si 3 egaluri – toate 1-1). Asadar, se poate anticipa ca oaspetii isi vor vinde greu pielea pe National Arena.

De cealalta parte, Steaua a adunat 5 meciuri in cupele europene fara victorie. A smuls cu greu un punct la Bucuresti contra lui Villarreal, iar acum mizeaza totul pe partida cu Zurich. Anuntandu-se un meci de lupta, este probabil ca ambele echipe sa inscrie, iar Betano oferind cota 2.00 pentru acest pariu (GG).

Cifrele mai arata ca Steaua este invincibila de-a lungul istoriei in partidele jucate acasa contra echipelor din Elvetia. 

Astra, in topul negativ al Europa League

Astra intalneste joi, de la ora 22:05, echipa ceha Viktoria Plezen. E un duel intre penultimul si ultimul loc al Grupei E.

Giurgiuvenii au 0 puncte in Europa League. Doar 8 echipe din cele 48 ale grupelor Europa League nu au reusit sa adune vreun punct pana acum.

Mai mult, Astra si azerii de la  Qarabag sunt singurele echipe care au primit sapte goluri, cele mai multe din Europa League de pana acum.

In 4 din ultimele 5 infrangeri, Astra nu a marcat nici un gol.

Peste toate, situatia antrenorului Marius Sumudica este dificila, el vrea sa plece si nu poate, ceea ce arunca o nota de incertitudine asupra randamentului Astrei.

Faptul ca Plzen a scos doua egaluri pana acum in grupa, cu liderele AS Roma si Austria Viena, nu ii poate face decat favoriti, iar Betano le ofera o cota de 1.40 la victorie. Plzen ar putea obtine primul succes in cupele europene, dupa o serie de 11 meciuri pierdute.



Grafic: Steaua si Astra in Europa League