EURO2016

Verdict: A fost fault fara dubiu la primul gol al Frantei. Cot ordinar al lui Giroud!

Imaginea de mai jos arata fara dubiu ca a fost fault la primul gol al Frantei din meciul castigat cu 2-1 in fata Romaniei la EURO 2016. Un unghi diferit dintr-o transmisiune tv a unui post german arata in mod evident acest lucru.

Giroud a lovit cu cotul cand a sarit sa loveasca cu capul mingea din fata portarului nostru, Ciprian Tatarusanu. Se vede in captura de mai sus de pe postul ZDF. 

Asadar, Tatarusanu nu a gresit cu nimic, nu a sarit gresit. A fost lovit cu cotul si de aceea nu a putut respinge. Inclusiv in declaratia de dupa meci, portarul nostru a spus ca a fost o greseala de arbitraj si are absoluta dreptate, nu a vorbit pentru a se disculpa.

Pana la urma Victor Kassai si echipa sa de asistenti ne-a dezavantajat, asa cum noi ne-am temut si am scris inainte de acest meci. Asistentul trebuia sa fi vazut cotul lui Giroud.

[news-119687]

Romania a pierdut cu 2-1 primul meci de la EURO 2016, cu Franta, prima favorita a competitiei. A fost un meci la care meritam fara probleme egalul. 

Gazdele au deschis scorul dupa ceea ce noi am numit "o greseala a lui Ciprian Tatarusanu" in prima instanta, gresind amarnic. 

Apoi Romania a egalat prin Stancu, de la punctul cu var. Franta a marcat golul victoriei in minutul 89, de la o faza care nu anunta nimic, dar la care aparatorii Romaniei au asteptat si au lasat spatiu pentru o executie spectaculoasa. Francezii au mai avut o bara, la inceput de meci, la putin timp dupa ce Romania fusese extrem de aproape sa deschida scorul.

Grupa Romaniei: Clasament actualizat 
Asa am trait: Franta - Romania 2-1

[news-119680]



Verdict: A fost fault fara dubiu la primul gol al Frantei. Cot ordinar al lui Giroud!