EURO2016

Ungaria-Belgia, un meci in care maghiarii cauta prima victorie contra "dracilor rosii"

La prima vedere duelul dintre Ungaria si Belgia pare unul extrem de dezechilibrat, insa Ungaria a aratat a echipa bine sudata in cele trei meciuri din grupa, crescand nivelul jocului de la o partida la alta.

Maghiarii au condus de trei ori Portugalia intr-un meci in care liderul Dszudszak a iesit la rampa cu doua goluri, ambele din suturi deviate.

Belgia a inceput turneul cu o infrangere in fata Italiai (0-2), dar si-a echilibrat parcursul cu doua victorii la rand in fata Irlandei, respectiv Suediei.

Niciodata pana acum Ungaria nu a invins Belgia in cinci dueluri, obtinand o singura remiza. Cele doua echipe s-au mai intalnit la editia din 1972 a Campionatului European, cand belgienii au castigat cu 2-1.

Echipele probabile

Belgia: Courtois – Menuier, Alderwiereld, Vermaleen, Vertoghen – Nainggolan, Witsel – Ferreira, De Bryune, Hazard – Lukaku.

Ungaria: Kiraly – Lang, Juhasz, Guzmics, Kadar – Kleinheisler, Gera, Nagy – Dzsudzsak, Priskin, Stieber.

Chiar daca pana acum meciurile din optimi au fost sarace in goluri si faze spectaculoase, meciul Ungaria-Belgia are potential sa iasa din acest tipar.

Belgia e o echipa cu un joc eminamente de atac, iar Ungaria sustinuta de un public fantastic de galagios a marcat cel putin doua goluri in fiecare dintre cele trei meciuri de pana acum.

Fortuna ofera o cota de 2.30 pentru o miza ca ambele echipe marcheaza.



Ungaria-Belgia, un meci in care maghiarii cauta prima victorie contra "dracilor rosii"