EURO2016

Tara Galilor produce surpriza si elimina Belgia in sferturi

Buturuga mica a rasturnat carul mare in sfertul de finala dintre Tara Galilor si Belgia, galezii impunandu-se cu 3-1 dupa ce a fost condusa si va juca in semifinale cu Portugalia. Va fi un duel mai mult decat interesant intre Gareth Bale si Cristiano Ronaldo, cei doi coechipieri de la Real Madrid.

Belgia, mare favorita la calificarea in semifinale, a dominat inceputul meciului si in minutul 3, in aceeasi faza, Carrasco, Meunier si Hazard nu au reusit sa trimita mingea in poarta cu suturi din interiorul careului.

Nainggolan a deschis scorul in minutul 14 cu un super sut din afara careului, executie care se va inscrie cu siguranta in topul trei al celor mai spectaculoase goluri de la acest turneu final.

Parada senzationala a lui Courtois la sutul lui Taylor in minutul 27. O faza a galezilor de toata frumusetea care a prefatat golul egalizator marcat de capitanul Ashley Williams.

Recuperat intr-un mod miraculos, Williams a reluat decisiv cu capul din sase metri la o faza fixa de pe dreapta in minutul 31.

Tara Galilor a pus stapanire pe joc dupa marcarea golului egalizator si in debutul partii secunde, minutul 56, Robson-Kanu a marcat pentru 2-1 dupa o faza in care a lasat cu ochii in soare nu mai putin de trei jucatori belgieni. Finalizarea a fost una de mare atacant, dupa o fenta din intoarcere.

Fellaini, jucator intrat in echipa Belgiei la pauza, a ratat cea mai mare sansa de gol a "Dracilor Rosii" in minutul 74 cu o lovitura de cap care nu a prins cadrul portii.

Galezii au dat lovitura pe contraatac si au inchis tabela in minutul 87 prin Vokes. Acesta a finalizat spectaculos cu dintr-o centrare venita de pe flancul drept si Tara Galilor ajunge in semifinale.



Tara Galilor produce surpriza si elimina Belgia in sferturi