EURO2016

Surpriza uriasa in preliminariile EURO 2016

Joi seara s-au disputat primele meciuri din aceasta etapa a preliminariilor pentru Campionatul European din Franta 2016.

Cea mai mare surpriza s-a inregistrat in Grupa A, unde Olanda, o specialista in trecut a meciurilor de calificare, a pierdut cu 1-0 in fata Islandei.

Sigurdsson, in minutul 51 din lovitura de la 11 metri, a marcat golul victoriei insularilor.

In aceeasi grupa, Letonia a scos un punct pe terenul Turciei, scor 1-1, iar Cehia a invins greu Kazahstan, viitoarea adversara a Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, cu 2-1, prin dubla lui Skoda. Kazahii au condus din de la jumatatea primei reprize si pana in minutul 74.

Belgia a invins pe teren propriu Bosnia-Hertegovina in derby-ul Grupei B, scor 3-1, cele trei goluri fiind reusite de Fellaini, De Bruyne si Hazard. Bosniacii deschisese scorul prin Dzeko, noul jucator al Romei.

Tara Galilor s-a impus in deplasare cu Cipru prin reusita lui Bale din minutul 82, iar Israel a dispus de Andorra, cu 4-0.

Graziano Pelle a adus victoria scurta a Italiei, acasa, in fata modestei Malta, in timp ce Bulgaria a pierdut pe teren cu Norvegia, cu acelasi scor 1-0, in timp ce Azerbaidjan si Croatia au oferit singura remiza alba a serii de joi, 0-0.



Surpriza uriasa in preliminariile EURO 2016