EURO2016

Portugalia ramane fara victorie dupa 0-0 cu Austria. Ronaldo, gol anulat si penalty ratat

Grupa F, care dupa tragerea la sorti parea cea mai dezechilibrata cu Portugalia mare favorita intre echipe din lumea a treia, propune cel mai atractiv pachet inaintea fazei eliminatorii. Aceasta dupa ce lusitanii au remizat fara goluri cu Austria si raman fara victorie, iar Ungaria e prima in clasament cu patru puncte.

Cristiano Ronaldo are pana acum nu mai putin de 20 de suturi la poarta la acest turneu final si inca asteapta primul gol. Aceasta in conditiile in care toata echipa Italiei a sutat de 20 de ori la poarta in doua meciuri. Cu adevarat impresionat, insa la capitolul eficienta capitanul Portugaliei este de departe cel mai frustrat jucator al turneului. Cel putin pana acum.

Nici in meciul cu Austria Ronaldo nu a avut mai mult succes, chiar daca a incercat sa reia spre poarta din toate pozitiile. Chiar si de la 11 metri s-a dovedit a fi o piatra de incercare prea greu de trecut si CR7 mai are de asteptat pana la intrarea in istoria competitiei, ca primul jucator care inscrie la patru editii diferite de Campionat European.

[news-119820]

Pana la primul gol la EURO 2016, Ronaldo l-a depasit pe Luis Figo la numarul de selectii in nationala Portugaliei (128).

Lusitanii au deschis seria ratarilor in minutul 13, cand Nani l-a depasit formidabil pe Prodl cu o trecere de efect, dar portarul Almer a reusit sa respinga in corner.

In minutul 22 a venit randul lui Ronaldo sa rateze o buna sansa de a deschide scorul din pasa aceluias Nani. O reluare din prima pe langa poarta austriaca.

Bara s-a opus in minutul 30 la lovitura de cap a lui Nani dupa un corner executat din stanga in directia de atac a lusitanilor.

Ronaldo a trimis un sut sanatos in minutul 56, dar Almer a blocat cu o mana. Din cornerul rezultat acelasi Ronaldo avea sa reia cu o detenta impresionanta in bratele portarului austriac.

Penalty obtinut de Ronaldo in minutul 78 dupa un contact cat se poate de neregulamentar din partea aparatorului austriac Hinteregger. Acelasi Ronaldo a executat si a facut-o in bara, desi portarul Almer plecase in partea opusa.

Ronaldo a marcat in cele din urma, insa lovitura de cap din minutul 86 a fost invalidata corect pe motiv de offside. Unul mare de 2-3 metri.

Pentru Portugalia egalul cu Austria nu e un capat de tara in conditiile in care poate castiga grupa cu un succes in fata Ungariei, liderul surpriza cu patru puncte. 



Portugalia ramane fara victorie dupa 0-0 cu Austria. Ronaldo, gol anulat si penalty ratat