EURO2016

Polonia invinge la limita Ucraina si merge in optimi. Va intalni Elvetia

Echipa Poloniei, viitoare adversara a Romaniei in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018, a invins cu 1-0 Ucraina in ultimul meci din Grupa C si a incheiat pe locul secund in spatele Germaniei.

Selectionerul Adam Nawalka s-a dovedit extrem de inspirat cand l-a schimbat la pauza pe Zielinski cu mult mai experimentatul Blaszczykowski.

La doar noua minute dupa intrarea in teren jucatorul Fiorentinei marca singurul gol al meciului din pasa lui Lewandowski. O preluare in careul ucrainean si un sut cu stangul la coltul lung fara nicio speranta pentru portarul Paytov.

Winmasters: Bonus 500 de lei

Polonia incepuse in forta meciul, cu doua ocazii mari ratate in primele patru minute. Un sut la coltul scurt trimis de Milik si scos de Pyatov in corner, apoi o minge peste poarta reluata de Lewandowski dintr-o pozitie singurul cu portarul

Dupa acest iures de inceput polonezii n-au mai jucat nimic si Ucraina s-a instalat la carma meciului de pe Stade Velodrome din Marsilia ratand cele mai mari ocazii.

Yarmolenko a ratat pe contraatac deschiderea scorului in minutul 17. Excelent lansat in partea dreapta a terenului, liderul generatiei actuale a fotbalului ucrainean nu a gasit poarta cu un sut din pozitie favorabila.

In finalul primei reprize Jadowliecz trimitea doar al doilea sut pe poarta al polonezilor la capatul unei reprize modeste.

Blaszczykowski a deschis scorul in minutul 54 contrar cursului jocului, iar trei minute pe contraatac polonezii au ratat desprinderea prin Kapustka.

Pana la final Ucraina a cautat cu disperare primul gol la EURO 2016, insa Konoplyanka (min.62), Zinchenko (min.72) si Zozulya (min.81) nu au gasit cadrul portii lui Fabianksi.

In total, raportul suturilor a fost de 18-9 in favorea Ucrainei, echipa care a ratat nu mai putin de noua ocazii de gol.

Ucraina paraseste competitia fara niciun punct si fara gol marcat, fiind una dintre dezamagirile competitiei.

Polonia va intalni Elvetia in optimi de finala.



Polonia invinge la limita Ucraina si merge in optimi. Va intalni Elvetia