EURO2016

Germania si Polonia ofera prima remiza alba la EURO 2016

Adversare din nou la turneul final dupa ce s-au duelat si in preliminarii, Germania si Polonia au oferit o remiza fara goluri, joi seara, in derby-ul Grupei C.

Khedira a primit cel mai rapid cartonas galben al turneului final, fiind avertizat dupa doar 2 minute si 29 de secunde de la startul partidei.

A urmat un joc de posesie al Germaniei, fara insa a periclita poarta aparata de Fabianski, desi numai in prima repriza nemtii au trimis nu mai putin de nou suturi spre poarta.

Prima parte s-a incheiat cu un sut pe langa al lui Khedira, niciuna dintre cele doua echipe nereusind sa cadreze in primele 45 de minute.

Repriza secunda a debutat cu o mare ocazie a polonezilor ratata de Milik, omul care a adus victoria Poloniei cu Irlanda de Nord. Acesta a reluat cu capul aproape de buturile aparate de Neuer din centrarea lui Grosicki.

Acelasi Milik a reluat pe langa poarta in minutul 59 direct dintr-o lovitura libera, iar un minut mai tarziu Lewandowski a irosit cea mai mare sansa de gol a Poloniei.

Gasit liber in marginea careului german, golgeterul polonezilor in preliminarii a intarziat o fractiune de secunda suficient cat sa-i permita lui Boateng sa intervina decisiv.

Noua minute mai tarziu mingea ajunge in careul german si Milik a dat incredibil pe langa minge, iertandu-i practic pe germani de un gol gata facut.

Germania a ratat ultima ocazie mare a meciului in minutul 70 prin Ozil, al carui sut a fost respins peste bara de portarul Fabianski.



Germania si Polonia ofera prima remiza alba la EURO 2016