EURO2016

Germania demoleaza Slovacia si merge in sferturi

Germania a invins Slovacia cu 3-0, duminica, in optimile de finala ale EURO 2016, si si-a dat intalnire in sferturi cu Italia sau Spania.  Germania a marcat pentru prima oara trei goluri la un turneu final european dupa acel 4-2 din 2011 cu Grecia.

Nemtii au dominat clar meciul cu Slovacia, avand posesie copioasa. Practic partida s-a jucat intr-o singura jumatate de teren si a o singura poarta, cea a Slovaciei.

Boateng a marcat primul in minutul 9, un sut trimis la firul ierbii de la aproximativ 20 de metri, care s-a dus in poarta deviat putin si de apararea slovaca.

Germania a ratat apoi un penaty, prima lovitura ratata de nemti in intreaga istorie la un turneu final de Campionat European. Mesut Ozil a sutat, Kozakic a ghicit coltul si a parat.

Nemtii au intrat la pauza cu 2-0 pentru prima oara avand un avantaj de doua goluri la un EURO dupa anul 1996. Gomez a sutat de la cativa metri de poarta dupa o actiune frumoasa, un dribling al lui Draxler.

Acelasi Draxler a marcat pentru 3-0 in minutul 65, dupa un corner la care s-a trezit cu mingea in careul mic. A sutat cu sete, in plasa.

A fost un meci dominat de germani, care puteau castiga cu 4 sau 5 la zero, ratand si o ocazie prin Toni Kroos in ultimele secunde de joc. 

 



Germania demoleaza Slovacia si merge in sferturi