EURO2016

Faza finala a EURO 2016: Pentru unii muma, pentru altii ciuma!

Chiar daca Romania a plecat acasa, Campionatul European continua. Sambata demareaza faza optimilor de finala asa ca vom arunca o privire asupra tabloului final, care pare sa fie destul de disproportionat.

Observam in prima jumatate a tintarului echipe mai slabe, mai exact Elvetia, Polonia, Tara Galilor, Irlanda de Nord, Ungaria, Croatia, Portugalia si Belgia, dintre care doar ultimele trei pot emite pretentii la titlu, nefiind insa nici una cotata printre primele trei favorite. Si mai mult, istoric vorbind, nici una dintre aceste selectionate nu a castigat niciodata laurii continentali.

Portugalia sau Belgia pot avea un traseu relativ usor pana in semifinale, acolo unde ar putea da piept una cu alta. In rest vor avea de disecat adversari fara nume. Va reusi, de exemplu, Portugalia sa aiba aici un avantaj si sa devina o castigatoare surpriza la EURO 2016, cu cota de 13 pe Betano.com?

Lupta apriga pentru semifinale

De cealalta parte a tintarului se afla greii. Italia si Spania se vor elimina reciproc inca din optimi, iar invingatoarea va juca in sferturi cel mai probabil cu Germania. Tot in sferturi ar putea fi un duel intre Franta si Anglia, care de asemenea se vor elimina reciproc daca vor ajunge in acea faza. In jumatatea aceasta a scheletului final mai sunt si surprizele placute de la EURO 2016 Islanda, Irlanda si Slovacia, asa ca putem anticipa meciuri grele din optimi si pana in semifinale. Nemtii nu au luat pana acum nici un gol la acest campionat si trag tare pentru a reusi eventul Cupa Mondiala – Euro pentru prima data in istoria fotbalului german.

Pe Betano.com poti alege sa pariezi pe cele doua finaliste, acum ca stii care-i treaba cu tintarul. Va fi oare Portugalia lui CR7 fata in fata cu „panzerele” germane? Sau poate Belgia – Spania? Croatia – Franta? Oricum ar fi, spectacolul e garantat!  

Cote de exceptie pentru europariori!

Sase dintre cele opt meciuri din optimile de finala EURO 2016 vor fi cu MARJA 0% la agentia online de pariuri Betano.com. Acestea sunt Islanda – Austria, Suedia – Belgia, Elvetia – Polonia, Croatia – Portugalia, Franta – Irlanda, Ungaria – Belgia, Italia – Spania si Anglia – Islanda.

MARJA 0% vine in intampinarea celor care se afla mereu in cautarea unor cote mari pentru pariurile sportive. Este adevarat, cotele mari trebuie „pescuite”, dar platforma Betano.com ofera astfel de cote in mod regulat, chiar zilnic!

MARJA 0% este cea care practic elimina complet profitul casei de pariuri si ofera cele mai mari cote posibile catre parior. Daca vrei sa afli alte detalii despre MARJA 0% si cum poti beneficia de ea, apasa aici



Faza finala a EURO 2016: Pentru unii muma, pentru altii ciuma!