EURO2016

Croatia-Portugalia, cel mai tare meci al primei zi in optimile EURO 2016

Stadionul din Lens gazduieste sambata seara de la 22:00 live text pe onlinesport primul soc al fazei optimilor de finala la Campionatul European.

Croatia, castigatoare de grupa in fata detinatoarei titlului Spania, intalneste Portugalia, echipa care a prins optimile nu fara emotii intr-o grupa in care pornea ca mare favorita.

La croati vor reintra Luka Modric si Mario Mandzukic, jucatori care au lipsit de pe teren la victoria rasunatoare cu Spania (2-1), meci in urma caruia ibericii au fost trimisi intr-o optimie de foc contra Italiei.

Chiar daca s-a chinuit cu Ungaria, echipa Portugaliei a aratat fotbal si mai ales Cristiano Ronaldo a depasit momentul psihologic apasator al primului gol la acest turneu final.

O dubla contra maghiarilor a facut din Ronaldo primul jucator care marcheaza la patru editii diferite ale Campionatelor Europene si la sapte turnee finale majore in total.

Ronaldo mai are nevoie de o singura reusita pentru a egala recordul detinut de Michel Platini la turneele finale europene.

Pentru Nani, jucator care a marcat de doua ori in faza grupelor, meciul cu Croatia va fi al 100-lea in nationala Portugaliei.

Castigatoarea acestui meci va juca in sferturi cu invingatoarea dintre Elvetia si Polonia, avand un culoar foarte bun pentru accederea in fazele superioare ale turneului.

Echipele probabile

Croatia: Subasic; Srna, Corluka, Vida, Strinic; Modric, Badelj; Brozovic, Rakitic, Perisic; Mandzukic.

Portugalia: Rui Patricio; Vieirinha, Carvalho, Pepe, Guerreiro; William Carvalho, Joao Moutinho, Andre Gomes, Joao Mario; Nani, Ronaldo.

Portugalia a castigat toate cele trei dispute de pana acum cu Croatia fara sa primeasca gol (6-0 golaveraj). Fortuna ofera o cota de 2.10 pentru un meci in care ambele echipe vor inscrie.



Croatia-Portugalia, cel mai tare meci al primei zi in optimile EURO 2016