EURO2016

Avancronica Tara Galilor-Belgia (LIVE, 22:00)

Tara Galilor si Belgia se intalnesc, vineri seara live text pe onlinesport.ro de la 22:00, in al doilea sfert de finala de la EURO 2016. Invingatoarea acestui meci este asteptata de Portugalia in semifinale.

Belgia nu poate miza pe fundasul Jan Vertonghen, accidentat la genunchi si scos din calcule pana la finalul turneului, in timp ce Thomas Vermaelen este suspendat pentru acest meci.

In aceste conditii, antrenorul Marc Wilmots va miza in primul 11 pe Laurent Ciman, Jason Denayer si Jordan Lukaku.

Pentru cele doua echipe va fi primul meci intr-un turneu major si a 11-a intalnire din istorie. Belgia are patru victorii, iar Tara Galilor trei. Alte trei meciuri s-au incheiat la egalitatea.

Tara Galilor si Belgia au jucat una impotriva celeilalte in preliminariile pentru EURO 2016, iar galezii au scos patru puncte din respectiva dubla (1-0 si 0-0).

Belgia nu a mai castigat de trei meciuri contra Tarii Galilor obtinand doua remize in acest interval.

Ultima victorie a belgienilor in fata galezilor dateaza din septembrie 2012 la debutul campaniei de calificare pentru Cupa Mondiala din Brazilia. A fost un 2-0.

Echipele probabile

Tara Galilor: Hennessey; Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor; Allen, Ledley; Ramsey, Bale; Robson-Kanu.

Belgia:  Courtois; Meunier, Alderweireld, Ciman/Denayer, J Lukaku; Witsel, Nainggolan; Carrasco, De Bruyne, Hazard; R Lukaku.

In ultimele patru meciuri cele doua echipe au oferit meciuri cu sub 2.5 goluri, ambele echipe marcand cel putin o data.

Fortuna ofera o cota de 1.55 pentru un meci de sub 2.5 goluri.



Avancronica Tara Galilor-Belgia (LIVE, 22:00)