Echipa Nationala

OFICIAL Romania-Irlanda de Nord cu spectatori

UEFA a anuntat vineri seara decizia in cazul procedurii disciplinare deschisa in urma incidentelor produse la partida Romania-Ungaria din preliminariile EURO 2016.

In cursul zilei de vineri, dupa ora 17:30 conform lui Gheorghe Chivorchian (secretarul general al FRF) UEFA a anuntat verdictul in acest caz si in ce conditii va disputa Romania meciul cu Irlanda de Nord din 14 noiembrie.

Astfel, meciul cu Irlanda de Nord se va disputa cu spectatori, doar un singur sector de la Peluza I urmand a fi inchis. FRF a fost amendata cu 32.000 de franci elvetieni si a primit un avertisment cu privire la cartonasele galbene primite de jucatori.

"Nu ar fi trebuit sa intram sub incidenta acestor sanctiuni si sa ne purtam civilizat", a declarat Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF, la Dolce Sport.

Hotararea trebuia sa se anunte vinerea trecuta. UEFA a amanat pentru luni si apoi iarasi pentru vinerea aceasta.

UEFA a dat deja verdictul in cazul meciului Serbia-Albania, unde incidentele petrecute au fost mult mai grave si a ales sa pedepseasca ambele federatii, inclusiv pe cea sarba cu suspendarea terenului pentru doua meciuri.

[news-110402]



OFICIAL Romania-Irlanda de Nord cu spectatori