Echipa Nationala

Scenariu negru pentru meciul Romania - Irlanda de Nord

UEFA a anuntat marti ca intarzie pana vineri decizia in cazul Romaniei, in cazul incidentelor de la meciul cu Ungaria din preliminariile EURO 2016. Acest lucru ar putea duce la evenimente nedorite pentru echipa nationala.

UEFA trebuia sa anunte luni hotararea in cazul Romaniei, dupa meciul cu Ungaria, de pe urma caruia echipa nationala ar putea juca fara spectatori, pe teren propriu, cu Irlana de Nord, pe 14 noiembrie, in ultimul meci din acest an din preliminariile EURO 2016.

Marti, UEFA a anuntat ca va da verdictul vineri. Avand in vedere aceasta intarziere, dar si posibilitatea de suspendare a terenului, UEFA ar putea decide ca accesul spectatorilor sa aiba loc, dar numai de partea Irlandei de Nord, anunta postul de televiziune Sportro.

Motivul este ca fanii irlandezi si-au cumparat deja bilete si, avand in vedere timpul scurt ramas la dispoztie pana la meci, nu le mai pot anula.

FRF se asteapta la o decizie mai blanda din partea UEFA. Razvan Burleanu, presedintele Federatiei, a anuntat saptamana trecuta ca anticipeaza doar amenzi.

Irlanda de Nord este lider in Grupa F din preliminariile EURO 2016, iar Romania se afla pe locul al doilea. O victorie ar putea aduce locul 1 pentru tricolori, cu care ar termina anul 2014.

Echipa nationala va aborda partida cu Irlanda de Nord avand la carma un nou antrenor, pe Anghel Iordanescu.



Scenariu negru pentru meciul Romania - Irlanda de Nord