Echipa Nationala

S-au vandut toate biletele la Romania-Finlanda. Ce tichete mai sunt disponibile

Interes major din partea suporterilor pentru meciul de joi seara dintre Romania si Finlanda. FRF a anuntat miercuri ca s-au vandut toate biletele scoase spre comercializare.

"La putin peste 24 de ore de la punerea lor in vanzare, biletele pentru partida Romania - Finlanda s-au epuizat! Zeci de mii de fani si-au manifestat remarcabil atasamentul fata de echipa nationala si au achizitionat, in timp record, bilete. Sute de romani au asteptat nerabdatori sa cumpere bilete chiar si noaptea trecuta la punctul de vanzare cu program non-stop din Bulevardul Basarabia", se arata pe site-ul FRF.

Joi, in ziua meciului, isi vor mai putea achizitiona bilete doar suporterii care initial au rezervat asa numitele tichete virtuale in cadrul programului "Jucam fara spectatori, dar fara suporteri, niciodata", initiat de Federatia Romana de Fotbal inainte ca UEFA sa suspende sanctiunea de disputare a meciului cu portile inchise, isi vor mai putea preschimba gratuit tichetele in unele reale pana joi, la ora 11.00.

FRF a anuntat ca biletele care nu vor fi confirmate de detinatorii tichetelor virtuale vor fi puse in vanzare, joi, incepand cu ora 14.00, la casele de la Arena Nationala din Bulevardul Basarabia pana la ora meciului.



S-au vandut toate biletele la Romania-Finlanda. Ce tichete mai sunt disponibile