FCSB

Duckadam, impresionat de campania de achizitii a Stelei

Presedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat, luni, la reunirea echipei pentru sezonul de primavara, ca, prin jucatorii transferati, gruparea bucuresteana a facut una dintre cele mai bune campanii de achizitii din ultima perioada.
"Cred ca a fost unul dintre cei mai buni ani în care am luat jucatori tineri, de mare perspectiva si ne-am acoperit posturile deficitare. Cred ca este cel mai bun lot din România si avem concurenta pe fiecare post, iar returul va arata o Stea pe care ne-o dorim cu totii. În aceste conditii, orice jucator e binevenit, cu atât mai mult daca acela e Wesley", a spus Duckadam.

Oficialul stelist crede ca jucatorul Paul Pârvulescu, transferat în aceasta iarna de la Gaz Metan Medias, va fi bine primit de catre suporteri, în ciuda faptului ca s-a pozat cu un tricou al rivalilor de la Dinamo.

"Nu e un scandal. Orice jucator îsi urmareste interesul. Atunci a fost perioada în care trebuia sa mearga spre Dinamo si trebuia sa se puna bine cu suporterii. E de înteles, dar el este jucator profesionist si sunt convins ca suporterii îl vor primi cu bine", a completat Duckadam, care spera ca Steaua sa revina pe stadionul din Bulevardul Ghencea în luna februarie.

Helmuth Duckadam a mentionat ca antrenorul Ilie Stan a discutat cu selectionerul Victor Piturca despre jucatorii pe care cel din urma îi va convoca de la Steaua în perspectiva cantonamentului pe care prima reprezentativa îl va întreprinde în perioada 21 ianuarie - 2 februarie în Antalya (Turcia).

"Nu este problema mea ce jucatori va dori Piturca sa ia la echipa nationala de la Steaua. Stiu ca a vorbit cu Ilie Stan cu el si totul se va rezolva între cei doi antrenori", a explicat Duckadam.

Întrebat daca liderul Dinamo mai poate fi ajuns de Steaua, Duckadam a raspuns: "Dinamo mai poate fi ajunsa, dar din pacate în fata noastra mai sunt si Rapid, dar si CFR Cluj".

Echipa Steaua s-a reunit, luni, la Centrul de Fotbal de la Mogosoaia, la reluarea pregatirilor pentru a doua parte a sezonului 2011/2012 fiind prezenti 28 de jucatori.

Cei 28 de jucatori au fost: Razvan Stanca, Tiberiu Balan, Alexandru Bourceanu, Vlad Chiriches, Cristian Puscas, Valentin Cojocaru, Cristian Tanase, Ionut Nastasie, Florin Gardos, Raul Rusescu, Eric Bicfalvi, Valeriu Lupu, Gabriel Machado, Novak Martinovici, Valentin Iliev, Stefan Nikolici, Gabriel Matei, Andrei Prepelita, Iasmin Latovlevici, Ciprian Tatarusanu, Florin Costea, Paul Pârvulescu, Alexandru Chipciu, Mihai Costea, Mihai Radut, Bogdan Mustata, Ovidiu Dananae, Iulian Rosu.

De la reunire au lipsit, fiind învoiti, Pablo Brandan, Geraldo Alves si Leandro Tatu.

Mediafax


Duckadam, impresionat de campania de achizitii a Stelei