Echipa Nationala

Romania rateaza victoria cu Muntenegru la ultima faza. Stanciu a irosit un penalty in minutul 95

Uriasa sansa ratata de Romania pentru a incepe cu o victorie preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Tricolorii au incheiat la egalitate, scor 1-1, cu Muntenegru, dupa ce am ratat o lovitura de la 11 metri la ultima faza a meciului prin Nicolae Stanciu.

Romania a deschis scorul prin Adi Popa in minutul 85 cu un sut din interiorul careului. Stelistul intrat in teren de cinci minute a finalizat cu sut la coltul lung o minge primita de la Stanciu.

Doua minute mai tarziu, la o faza fixa din partea stanga a terenului in directia de atac a oaspetilor, Muntenegru a restabilit egalitatea prin liderul Jovetic. Acesta l-a depasit cu usurinta pe Grigore si a inscris cu o lovitura de cap langa bara.

Intrat pe teren in minutul 90, Keseru a obtinut in minutul 95 o lovitura de la 11 metri pe care Stanciu a irosit-o incredibil cu un sut care nu a prins nici macar cadrul portii.

Muntenegru a ratat prima ocazie a meciului in minutul 6 prin Vesovic. Scapat singur spre poarta noastra, septarul muntenegrean a fost blocat in extremis de un Pantilimon iesit providential in afara careului.

Tricolorii au trimis primul sut spre poarta prin Sapunaru in minutul 8, dupa care am ratat cea mai mare ocazie a primei reprize prin Andone. Lansat excelent de Stanciu, care interceptase un balon in 20 de metri advers, atacantul de la Deportivo La Coruna a sutat in picioarele portarului Bozovic.

Ritmul meciului a ramas scazut si in partea secunda, iar Romania a avut cea mai mare ocazie la lovitura libera executata de Stanciu in minutul 62. Am mai avut o sansa la reluarea cu capul a lui Bicfalvi in minutul 73.

Romania: Pantilimon - Benzar, Moti, Dr. Grigore, S. Filip - Sapunaru, Hoban, Bicfalvi (Popa 68') - Stanciu - B. Stancu (Keseru 90'), Fl. Andone (Torje 70'). Selectioner: Christoph Daum.

Muntenegru: Bozovic - Tomasevic, Savic, Simic, Vukcevic - Marusic, Vesovic (Kojasevic 80'), Scekic, Bakic (Mugosa 76') - Jovetic - Beciraj (Nikolic 90+2'). Selectioner: Ljubisa Tumbakovic.

Cartonase galbene: Moti 41', Andone 48' / Simic 31', Jovetic 88'.

Cartonase rosii: -.

Arbitri: Anthony Taylor, Stuart Burt, Stephen Child; rezerva: Andre Marriner (toti din Anglia).



Romania rateaza victoria cu Muntenegru la ultima faza. Stanciu a irosit un penalty in minutul 95