Echipa Nationala

Razvan Rat, despre meciul cu Franta: "Vreau un rezultat mare"

Intr-un interviu acordat FRF TV, Razvan Rat, capitanul echipei nationale dezvaluie ce parcurs l-ar multumi la Campionatul European.

Despre forma sa fizica: "ma simt bine, foarte bine din punct de vedere fizic. Ma antrenez de foarte mult timp la capacitate normala. Si din punct de vedere moral, chiar daca multi pot crede ca nu stau bine, pentru ca am retrogradat cu echipa, eu cred ca le pot separa. Acum sunt concentrat doar pe ce se intampla la echipa nationala".

Despre postura de capitan la 35 de ani: "Cred ca profesionalismul, acesta e singurul cuvant. Am incercat sa imi fac treaba cat mai bine, sa fiu cat mai profesionist. Acesta este secretul pana la urma."

Despre colegii de la echipa nationala: "Ceea ce am facut si pana acum, ceea ce am facut in calificari. Sa fim un grup unit, sa fim o echipa care e foarte unita si care poate sa aduca surprize, totusi, la Euro.

Despre abordarea EURO: "Doar ca la Euro nu e acelasi lucru ca in calificari, orice se poate intampla! Noi putem face lucruri importante la Euro si nu ar trebui sa ne temem de nimic."

Despre jucatorii tineri: "Sunt jucatori tineri care sunt prezenti la echipa nationala si care sunt intr-o forma buna, au demonstrat-o si in meciurile trecute. Nu vreau sa dau nume. Eu cred ca toti tinerii aflati acum la echipa nationala merita sa fie aici si este foarte important pentru ei sa fie constanti si sa revina aici la fiecare meci."

Despre traseul la EURO:  "E greu de spus, nu-mi doresc decat sa facem lucruri importante si sa ne oprim acolo unde-si doresc toti suporterii, inspre semifinale, inspre sferturi. Vreau un rezultat mare!"



Razvan Rat, despre meciul cu Franta: "Vreau un rezultat mare"