Echipa Nationala

Puscas ramane in atentia lui Iordanescu si este comparat cu Marica

Chiar daca nu a apucat sa debuteze in tricoul primei reprezentative, atacantul George Puscas ramane o solutie de viitor pentru echipa nationala, dupa cum a declarat selectionerul Anghel Iordanescu.

“Trebuie sa largim aria de selectie, sa aducem la echipa nationala jucatori tineri pe care sa-i fortam putin. Pe timpuri am fost criticat ca l-am adus pe Marica la echipa nationala desi in acel moment nu juca la Dinamo. L-am adus pe Puscas la nationala pentru a-l incuraja si sa se obisnuiasca cu cerintele echipei nationalei. A fost si un semnal pentru ca Inter Milano sa-l ia in echipa mare. L-am adus si pe Mihai Roman pentru aceleasi considerente”, a spus Iordanescu la conferinta de presa de dupa intalnirea amicala cu Danemarca.

In alta ordine de idei, selectionerul a vorbit si despre Claudiu Keseru, cel mai in forma atacant roman al momentul si care a marcat cele doua goluri ale victoriei cu formatia daneza.

“Keseru este un jucator foarte bun care are simtul golului. Cred ca Marica atunci cand isi va reveni, alaturi de Rusescu si Keseru, va crea o emulatie pe postul de atacant in beneficiul echipei nationale”, a spus Iordanescu.

[news-110748]



Puscas ramane in atentia lui Iordanescu si este comparat cu Marica