Echipa Nationala

Puscas, "lucrat" de Burleanu?

Comitetul Executiv al FRF s-a intrunit joi si si-a amanat toate deciziile pentru 24 aprilie. A surprins insa lipsa lui Marcel Puscas, cel care ii acordase voturile sale, in cadrul alegerilor de pe 5 martie, lui Razvan Burleanu. Puscas urma sa fie numit intr-o functie de conducere, pe principiul serviciu contra serviciu.

Razvan Burleanu si-a gasit serviciu cu sprijnul lui Marcel Puscas si Gheorghe Chivorchian, la alegerile FRF. Puscas nu a mai candidat si a anuntat la discursul sustinut inainte de alegeri ca voturile pentru el sa ii fie acordate lui Razvan Burleanu.

Astfel, cu mai mult sau mai putin ajutor din partea lui Puscas, actualul presedinte al FRF a ajuns in turul al doilea al alegerilor, la care a primit sprijin de aceasta data din partea lui Chivorchian. "Chivo" a anuntat inainte de turul 2, la fel ca si Puscas, ca ii ofera voturile lui Burleanu.

Burleanu a castigat apoi alegerile invingandu-l destul de starns pe Vasile Avram. Dupa scrutin, i-a acordat lui Chivorchian postul de secretar general, intorcandu-i serviciul.

Numai ca pe Puscas l-a uitat. Conform Dolce Sport, Puscas avusese el promisa functia "furata" de Chivorchian si trebuia ca joi sa fie numit pe alt post, cel de director general. Fie nu i-a convenit propunerea, fie a aflat ca nu mai primeste nimic de la Burleanu, Marcel Puscas nu a venit joi la sedinta Comitetului Executiv.

[news-106296]

Ramane de vazut ce se va intampla la urmatoarea intalnire a CEx, de pe 24 aprilie, ce decizii se vor lua atunci si daca Puscas va face parte sau nu din echipa lui Burleanu.

Desigur, mai departe este important ce se intampla cu Burleanu, din moment ce alegerle FRF nu au fost legal aprobate, fiind la acest moment contestate in instanta de Asociatia Sportiva Judeteana Giurgiu.

[news-105804]



Puscas, "lucrat" de Burleanu?