Echipa Nationala

Prodan turbeaza

Daniel Prodan, lasat pe dinafara in noua organigrama a FRF aprobata joi, a amenintat la scurt timp dupa ce a aflat ca nu mai este angajat la Federatie ca va face plangeri penale contra tuturor celor 14 membri ai Comitetului Executiv.

Daniel Prodan era membru in Comisia UEFA a FRF, insa de joi nu mai face parte din ea, dupa votul CEx al FRF.

Aflat in razboi cu presedintele inca nevalidat, Razvan Burleanu, dupa ce a fost acuzat de viol de acesta si i-a facut ca raspuns plangere penala, Prodan ameninta acum ca va face plangeri penale impotriva tuturor membrilor Comitetului Executiv FRF care au votat organigrama din care nu face parte.

"Ce calitate au avut cei din Comitetul Executiv sa ma scoata pe mine din Comisia de la UEFA? In primul rind, mandatul lui Burleanu nici macar nu e validat de Tribunal.  Ii anunt pe aceasta cale pe cei din Comitetul Executiv ca le voi face plingere penala. Oamenii astia sint practic inconstienti. Sint sigur ca au votat contra mea doar sa nu-l supere pe Razvanel. Sper din tot sufletul ca Valeriu Argaseala de la Steaua nu a votat contra mea. Daca a facut acest lucru, atunci durerea mea va fi si mai mare. Oamenii astia au luat o decizie retro. Decizia a fost luata inca din martie si trimisa la UEFA, iar ei abia azi au ratificat-o”, a spus Prodan pentru Fanatik.



Prodan turbeaza