Echipa Nationala

'Printul', incert la echipa nationala

Antrenorul secund al echipei nationale, Stefan Iovan, considera ca Mirel Radoi (poreclit mai nou 'Printul' pentru transferul la Al-Hilal) va avea sanse mici sa fie convocat dupa ce va pleca in Arabia Saudita.
"Transferul lui Radoi ne-a luat pe nepregatite. O sa ne gandim si o sa vedem ce e de facut. Distanta ar fi o problema, insa acum sunt mijloace moderne si putem urmari si meciurile de la arabi. Radoi ar avea probleme cu deplasarea, face mult de acolo pana in Romania si nu stiu daca se va incadra in timp sa ajunga la lot", a spus Stefan Iovan la Special.

In plus, Iovan este de parere ca plecarea lui Radoi va fi o pierdere imensa pentru echipa din Ghencea. "Era sufletul echipei, el era un factor mobilizator si tinea vestiarul. Era un jucator foarte important si nu stiu cine il va inlocui", a adaugat Iovan.

Mirel Radoi va parasi in aceasta iarna Steaua, avand ca destinatie gruparea saudita Al-Hilal, antrenata de Cosmin Olaroiu. In schimbul capitanului, Gigi Becali va primi 6 milioane de euro, fotbalistul urmand sa fie platit cu 1.3 milioane de euro pe sezon.

Fotbalistul in varsta de 28 de ani va pleca in curand in Arabia Saudita pentru a semna contractul cu noua sa formatie.

Onlinesport


'Printul', incert la echipa nationala