Echipa Nationala

Piturca nu-si da demisia: "Sunt prea suparat si nefericit sa ma gandesc la asa ceva"

Selectionerul Victor Piturca nu are in plan sa-si dea demisia dupa ratarea calificarii la turneul final al Cupei Mondiale din 2014 si spune ca Romania oricum s-a autodepasit in aceasta campanie de calificare.

"Din pacate pentru noi Grecia a fost mai buna decat noi. Calificarea am pierdut-o in meciul tur si era foarte greu de intors acel rezultat, dar nu imposibil. Am primit din nou un gol ca in curtea scolii. S-a calificat echipa care trebuia chiar daca ne-au dat un gol din offside si chiar daca ni s-a refuzat un penalty", a spus Piturca la Gsptv.

Selectionerul vede si partea plina a paharului si spune ca Romania oricum si-a depasit conditia ajungand la acest baraj.

"Este o munca de doi ani si jumatate, o echipa aproape noua. A fost o experienta noua si ar fi fost ceva extraordinar sa ne calificam. Romania s-a autodepasit pe toate planurile, am obtinut rezultate notabile, bune, am terminat inaintea Turciei si Ungariei, ceea ce nu este posibil.Pentru a forma o echipa competitiva nu avem neaparat nevoie de timp, cat de materie umana, de jucatori de valoare", a mai spus Piturca.

"Baietii au inceput foarte bine, dar din pacate n-am reusit sa marcam. Am inteles ca am avut si un penalty in repriza a doua, dar pentru noi este exclus sa primim", a adaugat selectionerul Romaniei.

.In ceea ce priveste atitudinea suporterilor care i-au cerut demisia, Piturca a minimizat intregul stadion la un singur grup de opozanti.

"Era un grup acolo care tot timpul a venit la stadion pentru a scanda demisia. In momentul acesta sunt prea supara si nefericit pentru a ma gandi la acest lucru", a concluzionat Piturca.



Piturca nu-si da demisia: "Sunt prea suparat si nefericit sa ma gandesc la asa ceva"