Echipa Nationala

Piturca il spulbera pe Mutu: “E o epava, un mincinos. Sa o puna pe sotia lui pe Facebook, nu pe mine”

Victor Piturca a reactionat, miercuri seara, pentru prima data la atacurile lansate la adresa sa de Adrian Mutu si il ataca dur pe jucatorul de la Ajaccio.

“In zilele urmatoare imi voi spune parerea despre Mutu. Este lipsit de caracter si de bun simt. Eu stiu cine e Mutu si toate aceste minciuni pe care le debiteaza eu cred ca se vor resfrange asupra lui. El nu va intelege nimic la tupeul si caracterul lui”, a spus Piturca la Dolce Sport.

“Mutu nu mai e convocat la echipa nationala pentru ca este epava. El m-a atacat pe mine direct la modul cum m-a pus pe Facebook. El nu face glume de genul acesta cu mine, sa o puna pe sotia lui pe Facebook, pe sora lui, pe tatal lui”, a mai declarat Piturca.

Selectionerul Romaniei a explicat ca asa, cu metodele sale invechite despre care spune Mutu, el a reusit calificarea echipei nationale dupa opt ani la un turneu final.

“Dupa ce am fost dat afara de la nationala opt ani de zile echipa nationala nu s-a calificat nicaieri cu Mutu si Chivu in forma lor maxima. Am reusit sa ne calificam cu o anumita strictete, asa cu metodele mele invechite”, a mai spus Piturca.

In ceea ce priveste declaratia lui Mutu cu privire la sedintele tactice pe care le face la echipa nationala, Piturca a spus: “Mutu minte cand spune ca eu fac cuvantari despre tara impotriva careia jucam. Si daca as spune care este populatia unei tari care e problema. Mi-ar fi rusine sa recunosc? Mutu minte, e un mincinos”.

Piturca a lamurit ca nu din cauza lui nu vin la echipa nationala jucatori precum Radu Stefan sau Mirel Radoi.

“Radu Stefan mi-a spus direct “nea Piti nu ma simt eu bine, nu ma simt in largul meu”. Este un jucator formidabil, capitan la Lazio. Nu eu l-am descoperit pe Mirel Radoi, nu l-am facut eu capitan? El a plecat de la nationala pe vremea lui Razvan nemultumit de tot ce se intampla in fotbalul romanesc”, a adaugat Piturca.



Piturca il spulbera pe Mutu: “E o epava, un mincinos. Sa o puna pe sotia lui pe Facebook, nu pe mine”