Echipa Nationala

Piturca, fara prima de calificare la EURO 2016: "A primit suficient"

Razvan Burleanu, presedintele FRF, s-a aratat cat se poate de transant in ceea ce priveste recompensarea fostului selectioner Victor Piturca dupa calificarea Romaniei la turneul final al Campionatului European.

“Domnul Piturca nu va primi nimic. A primit suficient. FRF a economisit cu noul staff 1.2 milioane de euro, salarii si prime de calificare”, a dezvaluit Burleanu la Dolce Sport.

In alta ordine de idei, Burleanu a mai spus ca Iordanescu mai are contract cu FRF pana pe 18 noiembrie, dar ca prelungirea contractului este o formalitate. In contractul selectionerului exista o clauza prin care intelegerea se prelungeste automat pana dupa turneul final.

Burleanu a mai spus ca lucreaza si la varianta dupa EURO 2016, dar ca profilul viitorului selectionerului va fi facut public la momentul potrivit.

Victor Piturca a condus nationala Romaniei in primele trei meciuri din preliminariile pentru EURO 2016, obtinand sapte din cele 20 de puncte ale nationalei. Acesta a parasit nationala dupa meciul cu Finlanda din strainatate pentru a semna cu Al Ittihad din Qatar.



Piturca, fara prima de calificare la EURO 2016: "A primit suficient"