Echipa Nationala

Piturca a schimbat obiectivul nationalei. Despre escapada stelistilor: „Numai voi sa beti?”

Antrenorul echipei nationale, Victor Piturca, a vorbit despre meciul cu Olanda, care se va disputa marti, si despre obiectivul pe care tricolorii si l-au impus în aceasta campanie. El i-a atacat pe jurnalisti legat de subiectul betiei de la Steaua, dînd de înteles ca orice om, inclusiv el, are dreptul din când în când sa mai sara calul.

Selectionerul a mentionat ca se multumeste cu un egal marti, însa o victorie ar fi mult mai importanta, deoarece noul obiectiv al nationalei este clasarea pe primul loc.
 
"Pâna la urma, as fi multumit si cu un egal cu Olanda. Totul este sa nu pierdem. Noi vrem totusi victoria pentru ca în momentul asta avem sanse la locul doi, dar noi ne propunem sa câstigam grupa", a spus Piturca.

Legat de incidentul în care au fost implicati jucatorii Stelei, Piturca a replicat: „Si ce daca? Nu au voie sa mai bea? Numai voi sa beti? Nu avem voie sa mai bem? Ma bag si pe mine aici!”, dînd de înteles ca este omeneste asa ceva. Totusi, daca faci un sondaj printre cunoscuti câti au vomitat din usa taxiului sau pe strada din cauza alcoolului procentajul va fi mic.

Apoi, Piturca s-a declarat optimist ca tricolorii pot bate Olanda. "Suntem într-o forma buna, stam bine psihic, este ca o piatra de încercare", a adaugat Piturca.
 
De asemenea, Piturca a afirmat ca singurul jucator cu probleme este Adrian Mutu, care nu e pus la punct cu pregatirea fizica.
 
"Din fericire toti jucatorii sunt apti. Si cei care aveau mici probleme sunt în regula. E un lucru îmbucurator ca-i am pe toti la dispozitie.  Mutu nu este la capacitate fizica normala. Daca ar fi fost, s-ar fi gasit în primul 11 la Istanbul", a precizat el.

Partida dintre România si Olanda se va disputa marti, de la ora 21:00, în direct pe onlinesport.ro.
 
Înaintea acestui meci, Olanda ocupa primul loc în grupa D, cu 9 puncte, la fel ca si România dar cu un golaveraj superior.



Piturca a schimbat obiectivul nationalei. Despre escapada stelistilor: „Numai voi sa beti?”