Echipa Nationala

Pista Mircea Lucescu la echipa nationala. Salariu dublu fata de Piturca

Mircea Lucescu s-ar afla in discutii cu echipa nationala de fotbal a Romaniei. Il Luce ar putea veni chiar pentru meciul de pe 14 noiembrie cu Irlanda de Nord.

Lucescu ar urma sa conduca in paralel echipa nationala a Romaniei si Sahtior. Contractul sau cu ucrainienii se termina in mai 2014, iar dupa aceasta data Il Luce ar urma sa se ocupe exclusiv de proiectul echipei nationale, scris marti ziarul Gazeta Sporturilor.

Lucescu ar putea sta pe banca prima oara la urmatorul meci al echipei nationale, cel de pe 14 noiembrie cu Irlanda de Nora, liderul Grupei F.

Tehnicianul roman nu mai vrea sa isi prelungeasca angajamentul cu Sahtior, din cauza problemelor din aceasta tara. El a avut in Ucraina, timp ce zece ani de zile, un salariu mediu de 3 milioane de euro pe sezon, ceea ce i-a adus fara bonusuri peste 30 de milioane de euro.

La FRF i se pregateste un salariu de 800.000 de euro, dublu fata de cat a avut Piturca. Insa, cifra este fezabila din punct de vedere economic, pentru ca FRF va primi in jur de 10 milioane de euro pentru o calificare la EURO 2016.



Pista Mircea Lucescu la echipa nationala. Salariu dublu fata de Piturca