Echipa Nationala

Pandurii ameninta cu rechemarea jucatorilor din cantonamentul nationalei si solicita pedepsirea Stelei

Narcis Raducan, presedintele executiv al clubului Pandurii Tg.Jiu, a declarat ca asteapta o reactie din partea FRF dupa ce Steaua nu si-a lasat cei sase jucatori convocati in cantonamentul echipei nationale sa raspunda convocarilor.

"Daca una dintre echipe nu respecta regulamentele in vigoare cerem o reactie pe masura din partea FRF. Daca nu va urma o reactie pe masura, ne vom rezerva dreptul de a chema jucatorii convocati la echipa nationala inapoi in Spania", a declarat Raducan pentru site-ul clubului gorjean.

"Pentru Pandurii este o onoare sa aiba jucatori convocati la echipa nationala. Consideram ca reprezentarea Romaniei la Campionatul European constituie o prioritate nationala. In conditiile in care urmeaza un play-off foarte echilibrat, este fair play ca toate echipele sa respecte decizia Comitetului Executiv de a lasa jucatorii sa se prezinte la echipa nationala, cu riscul de a suferi la capitolul omogenitate", a mai declarat Raducan.

Cristian Sapunaru, Mihai Radut, Ioan Hora si Adrian Ropotan sunt cei patru jucatori de la Pandurii convocati in cantonamentul echipei nationale din Turcia.



Pandurii ameninta cu rechemarea jucatorilor din cantonamentul nationalei si solicita pedepsirea Stelei