Echipa Nationala

MINUT cu MINUT Conferinta de presa Victor Piturca

Ati urmarit live text pe onlinesport.ro, luni de la ora 12:30, conferinta de presa pe care a sustinut-o selectionerul Victor Piturca. Acesta a vorbit despre intalnirea Grecia-Romania din preliminariile EURO 2014, dar si despre posibilitatea despartirii de echipa nationala dupa acest joc. 

Conferinta de presa a lui Victor Piturca:

12:54 Final de conferinta.

12:51 "Imi doresc victoria, iar o victorie ar fi cat o calificare in Grecia. Suntem intr-un moment cand putem realiza acest lucru. Jucatorii greci nu au jocuri in picioare si acesta este un atuu pentru noi. Ei au participat la un turneu final si eu stiu ce inseamna lucrul acesta. Nu spun ca sunt slabi, dar spun ca e un moment bun pentru noi".

12:49 "Intotdeauna sunt sanse sa plec. Depinde, dar despre ce vorbim? Despre pielea ursului din padure? Nu m-a contactat nimeni de la clubul respectiv. Jucatorii glumeau cu mine ca nea Piti, mergeti pe blat...Intr-adevar m-a sunat cineva din tara, am vorbit de cateva ori si atat. In viata unui antrenor se poate intampla orice. Poate vine acum un club si ma convinge sa plec inaintea meciului cu Grecia. Nu las pe nimeni in urma mea, las doar rezultatele muncii mele".

12:48 "Si grecii au jucatori care nu prea au jucat deloc in acest sezon, cum ar fi Samaras sau Mitroglu. Manolas este si el accidentat".

12:46 "Romania a dominat timp de 15 minute jocul din Grecia dupa care am primit golul din offside. Am egalat repede si a venit apoi acel gol din nimic cu o echipa a Romaniei masata corect in defensiva. Diferenta in fotbal o face momentul golului si era normal sa pierdem daca am primit astfel de goluri. Momentul se poate repeta daca vom gresi pentru ca Grecia este o echipa speculativa".

12:45 "Ranieri se bazeaza cam pe acelasi stil de joc pe care il avea si Santos. M-am interesat despre sitlul lui de la echipele de club".

12:44 "Despre Mutu la nationala este o intrebare care nu-si mai are rostul. Nu l-am mai vazut pe Mutu in teren, am vazut ca n-a facut parte din lot".

12:43 "Nu cred ca revenirile in Liga 1 ale fostilor stelisti nu este un lucru bun. Ei trebuiau sa se impuna la echipele lor. Bourceanu s-a accidentat si el are o accidentare destul de serioasa si nu stiu cand isi va reveni. El va trece peste aceste lucruri si important este sa-si revina din punct de vedere medical".

12:42 "Moti a fost tot timpul varianta a 4-a, a 5-a la echipa nationala. Era normal ca el sa vina la nationala in conditiile in care Gardos si Chiriches au fost accidentati si nu au jucat in ultima perioada".

12:42 "Programul nationalei din aceasta toamna este foarte greu pentru ca jucam in deplasare cu cele mai importante echipe din grupa. Daca reusim un rezultat bun cresc sansele de calificare".

12:41 "Tamas joaca in liga a doua engleza, un campionat puternic. S-a impus, joaca titular meci de meci. Stiindu-l foarte bine pe Tamas am apelat la serviciile lui in principal ca fundas dreapta".

12:40 "Jucatorii nostri au crezut inaintea barajului cu Grecia ca sunt la acelasi nivel cu jucatorii greci. Ei au crezut ca in proportie de 60% calificarea este rezolvata. A fost si o anumita relaxare dupa cele aparute in mass-media. Acum stiu foarte bine cu cine au de-a face".

12:39 "Nu ma pot plange de Tatarusanu. In afara unei etape el a aparat in mod constant. A fost rezerva in prima etapa, dar sper sa-si castige locul de titular in urmatoarele etape".

12:38 "Nu vom schimba sistemul de joc. Acesta va ramane acelasi si vom schimba sistemul in functie de momentele jocului".

12:37 "Grecia nu a suferit mari schimbari. Au disparut Karagounis, Katsouranis si Gekas, dar au cine sa-i inlocuiasca".

12:36 "Pe Sanmartean as fi vrut sa-l convoc dar din pacate el s-a accidentat chiar inaintea meciului cu Grecia. Din momentul in care a venit la Steaua el a inceput sa fie mult mai responsabil de fotbal si cu siguranta ar fi fost in lotul echipei nationale. Daca Sanmartean ar fi fost in echipa jocul s-ar fi derulat de alta maniera. El este un jucator foarte tehnic, insa trebuie sa tinem cont si contra cui jucam".

12:34 "Sansele ca eu sa plec la o echipa din Golf inainte sau dupa meciul cu Grecia sunt sub 1 la suta. Sunt doar speculatii. Nu am discutat cu niciun club".

12:33 "Lipsesc anumiti jucatori importanti pentru echipa nationala din diverse motive, insa lotul pe care il am la dispozite este format din jucatorii cei mai valorosi si cei mai in forma ai momentului acesta. Am incredere ca vom realiza un rezultat mare si cred ca ne-am apropia foarte mult de calificare cu o victorie la Pireu. Am rugamintea sa ma intrebati strict de echipa nationala si nu de ce s-a vehiculat in zilele trecute".

12:31 "Incepe o noua campanie de calificare a echipei Romaniei. Primul adversar, Grecia, echipa considerata cea mai valoroasa din grupa. Este un meci important si trebuie sa plecam cu puncte. Sansele de calificare ar fi foarte mari si am speranta ca echipa Romaniei va realiza un meci bun si vom pleca neinvinsi. Avem experienta celor doua meciuri de baraj unde am pierdut in Grecia, insa fiecare joc are istoricul lui".

12:30 Incepe conferinta de presa a selectionerului Victor Piturca.



MINUT cu MINUT Conferinta de presa Victor Piturca