Echipa Nationala

Iordanescu s-a enervat in Ungaria

Anghel Iordanescu s-a enervat in Ungaria din cauza intrebarilor, ce e drept fara sens, legata Cirian Marica pentru meciurile cu Ungaria si Grecia din preliminariile EURO 2016.

Sosit in Ungaria, staff-ul Romaniei a fost interpelat de presa din tara noastra. Anghel Iordanescu a ramas sa raspunda unor intrebari, iar in momentul cand a auzit ca este din nou chestionat pe tema Ciprian Marica a ridicat mainile si a plecat.

"Discutam de polemica, nu mai avem ce discuta. Se joaca soarta fotbalului romanesc, nu e soarta lui Ciprian Marica", a spus Iordanescu.

A plecat sa isi ia geanta din spate, dar dupa aceea, imbunat dar  inca putin enervat, Iordanescu s-a intors si a raspuns altor intrebari. 

Ciprian Marica nu a fost convocat de Iordanescu pentru meciurile cu Ungaria si Grecia, ceea ce l-a suparat pe jucator si a dus la un schimb de replici deloc constructive pe durata a mai multor zile.

Romania joaca pe terenul Ungariei, vineri 4 septembrie de la ora 21:45, si apoi luni pe 7 septembrie cu Grecia, de la aceeasi ora, contra Greciei, in preliminariile EURO 2016. 

Echipa noastra este liderul grupei inainte de aceste meciuri. 

[news-115534]



Iordanescu s-a enervat in Ungaria