Echipa Nationala

Iordanescu prefateaza meciurile cu Finlanda si Feroe

Selectionerul Anghel Iordanescu a vorbit, luni, despre meciurile cu Finlanda si Feroe, ultimele ale nationalei Romaniei in preliminariile pentru EURO 2016.

"Aceste doua meciuri sunt cele mai importante din aceasta campanie, pentru ca de rezultatul lor depinde calificarea la EURO 2016. Joi intalnim un adversar care a castigat ultimele doua meciuri si a ajuns in pozitia de a lupta pentru locul de baraj", a spus Iordanescu.

Cu toate acestea, optimismul in privinta calificarii domneste in tabara echipei noastre nationale.

"Finlandezii vin la Bucuresti cu speranta ca pot face un joc bun contra noastra si se pot califica la baraj, dar si noi suntem increzator si optimisti. Dorim sa simplificam ecuatia calificarii printr-un joc bun", a adaugat selectionerul.

Iordanescu s-a mai plans si de timpul scurt pe care il are la dispozitie pentru a pregati meciul cu Finlanda si spune ca are la dispozitie un singur antrenament pentru a pregati meciul cu nordicii.

De asemenea, selectionerul Romaniei spune ca i-a fost greu sa aleaga un fundas dreapta si ca in cele din urma l-a ales pe Paul Papp de la Steaua.

"Mi-a fost greu sa gasesc pe cineva in toata divizia. Au fost mai multe variante, nu vreau sa dau nume, dar in cele din urma m-am oprit asupra lui Papp, in ciuda sfatului celor de la Steaua care l-au propus pe Rapa", a afirmat Iordanescu.

Romania intalneste Finlanda, joi seara de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Meciul se va disputa cu portile inchise ca urmare a unei suspendari pe care UEFA a dictat-o impotriva FRF ca urmare a incidentelor produse de suporteri la meciurile cu Ungaria si Grecia.



Iordanescu prefateaza meciurile cu Finlanda si Feroe