Echipa Nationala

Iordanescu: "Noi suntem cei care trebuie sa ne cerem scuze"

Anghel Iordanescu a dezvaluit dupa meciul terminat egal cu Finlanda momentele cheie ale partidei si a sfarsit prin a-si cere scuze suporterilor pentru ca Romania va juca o calificare la un turneu final din nou in ultimul meci.

"Daca reuseam in prima repriza sa deschidem scorul, pentru ca am avut o prima repriza cu o sumedenie de ocazii, altul era rezultatul. Ne-a lipsit din nou finalizarea. In repriza a doua am primit un gol care a dus la o cadere fizica si psihica. Ar fi fost nedrept sa pierdem acest meci. Ajungem din nou ca ultimul joc sa decida calificarea. Sunt convins ca putem castiga in Feroe", a spus selectionerul dupa meci.

"Le-am reprosat jucatorilor ca au deschis prea mult jocul si puteam sa primim si golul doi. Le-am reprosat ca au avut acea cadere dupa golul primit. Panica a venit pentru ca echipa s-a lungit, in aparare s-a facut un marcaj mai slab ceea ce a creat adversarilor acele ocazii. Ma asteptam ca dupa numarul de ocazii sa fi putut marca mai devreme", a mai declarat acesta.

"Noi suntem cei care trebuie sa ne cerem scuze in fata suporterilor, care au fost din nou la inaltime. Din pacate, trebuie sa ne cerem scuze ca am ajuns sa depindem iarasi de ultimul joc", a conchis Iordanescu, la TVR.

Romania a terminat joi seara 1-1 pe Stadionul National, in preliminariile EURO 2016, cu Finlanda, in conditiile in care arena a fost arhiplina si s-a inregistrat un nou record de spectatori. 

Calculele calificarii sunt aici



Iordanescu: "Noi suntem cei care trebuie sa ne cerem scuze"