Echipa Nationala

Iordanescu l-a sunat pe Piturca la ora 1 noaptea: "De ce m-ai sunat?"

Anghel Iordanescu, actualul selectioner al echipei nationale, a povestit dupa meciul amical castigat cu Danemarca un episod interesant si amuzant in acelasi timp petrecut dupa succesul de vineri seara din partida cu Irlanda de Nord. Generalul, cel care aparent a reusit sa schimbe in bine fata echipei nationale dupa plecarea lui Piti, l-a sunat pe fostul selectioner la telefon. Piturca s-a aratat foarte deranjat.

Iordanescu l-a sunat in Arabia Saudita pe fostul selectioner Victor Piturca pentru a-l felicita, iar acesta s-a aratat extrem de surprins de gestul Generalului.

"Am vorbit cu Piturca dupa meciul cu Irlanda de Nord. Eu l-am sunat personal si din nefericire pentru el l-am trezit din somn. Am facut o confuzie...am crezut ca la ei e 11 si cand colo era ora 1 si ceva. L-am sunat sa-l felicit pentru ca a fost victoria lui si un strop a mea. A fost extrem de surprins si mi-a spus de ce ma suni la ora asta?, la care eu l-am intrebat dar ce faceai, dormeai?, el replicandu-mi dar ce credeai ca fac la ora asta?", a povestit Iordanescu la conferinta de presa de dupa amicalul cu Danemarca.

Piturca nu doar ca s-a facut ca nu stie (sau poate nici nu stia) despre succesul Romaniei cu Irlanda de Nord, dar nici macar nu s-a sinchisit sa il felicite pe Iordanescu. 

Anghel Iordanescu are doua succese din doua meciuri de la preluarea echipei nationale, ambele obtinute cu 2-0 in fata Irlandei de Nord si Danemarcei, iar Romania incheie anul intr-o stare de spirit extrem de pozitiva.



Iordanescu l-a sunat pe Piturca la ora 1 noaptea: "De ce m-ai sunat?"