Echipa Nationala

Iordanescu explica egalul Romaniei cu Congo si de ce i-a luat banderola lui Rat

Selectionerul Anghel Iordanescu s-a aratat multumit de prima repriza a meciului cu Congo, dar spune ca avea asteptari mai mari din partea jucatorilor care au intrat in partea secunda si care n-au adus plusul asteptat.

“Am facut o prima repriza buna, am avut initiativa si am incercat sa controlam jocul prin posesie. Trebuia sa inchidem jocul la ocaziile pe care le-am avut si atunci altfel ar fi fost rezultatul final”, a declarat Iordanescu la DigiSport.

“Repriza a doua am scazut in joc si imi pare rau ca jucatorii intrati n-au adus un plus jocului si sa avem din nou initiativa”, a adaugat acesta.

Selectionerul a explicat si motivele care l-au determinat sa-i acorde banderola de capitan lui Chiriches in detrimentul lui Rat.

“Este o decizie a mea. Chiriches poate fi in orice moment capitan al echipei si am incercat sa-l las pe Razvan sa se concentreze pentru ca venea dupa o perioada lunga de absenta. Doream sa-l determin pe Chiriches sa aiba si mai multa responsabilitate”, a detaliat Iordanescu.

Care e situatia lui Florin Andone?

“Cei de la Cordoba ne-au spus ca Andone nu poate veni mai devreme de 31 mai”, a mai spus Iordanescu.

Romania a remizat cu Congo, scor 1-1 (1-0), in primul amical din seria de trei jocuri programate inaintea Campionatului European din Franta.



Iordanescu explica egalul Romaniei cu Congo si de ce i-a luat banderola lui Rat