Echipa Nationala

Iordanescu: "Ar fi trebuit sa castigam. Grecia? Cea mai buna echipa din grupa"

Selectionerul Anghel Iordanescu considera ca nationala Romaniei a dominat meciul de la Budapesta, asa cum am vazut cu totii, dar ca tricolorii nu au reusit sa-si creeze mai multe situatii de gol.

"Consider ca am facut un joc bun, in special in prima repriza, cand am avut posesia, initiativa si cand am fost prezenti in jumatatea de teren a adversarului. Repriza a doua a fost mai echilibrata, dar din pacate nu am reusit sa avem mai multe situatii de gol. Ar fi trebuit sa castigam acest meci, dar consider ca rezultatul este unul echilibrat", a declarat Iordanescu la Digi Sport.

"Grupa este in continuare deschisa pentru orice. Romania, Ungaria si Irlanda de Nord se bat pentru primele doua locuri. Ne asteapta meciul cu Grecia, cea mai buna echipa din grupa chiar daca ocupa locul pe care il ocupa", a adaugat Iordanescu.

Probleme fizice inaintea meciului cu Grecia

"Avem probleme de recuperare fizica si nu ne este usor sa facem fata la doua jocuri intr-o perioada scurta. Dupa acest meci avem si patru situatii de accidente mai grave sau mai putin grave", a mai spus Iordanescu la conferinta de presa.

"Dintre cele patru probleme cea mai grava este a lui Hoban (n.r. - jucator calcat in finalul meciului de Szalai, faza ramasa fara galben). Chiar daca nu va vine sa credeti, chiar si Budescu are o problema de sanatate", a completat selectionerul

Romania a remizat in Ungaria, scor 0-0, rezultat in urma caruia a pierdut primul loc in Grupa F in fata Irlandei de Nord.



Iordanescu: "Ar fi trebuit sa castigam. Grecia? Cea mai buna echipa din grupa"