Echipa Nationala

Gica Popescu il critica pe Anghel Iordanescu: "E total depasit"

Gica Popescu, fostul international si capitan al echipei nationale a Romaniei, nu s-a ferit sa-l critice pe selectionerul Anghel Iordanescu intr-o emisiune televizata. Acesta mai crede ca actuala echipa nationala este cea mai slaba din istoria fotbalului romanesc.

”Din punctul meu de vedere, acum domnul Iordanescu este total depasit. 10 ani de zile in care nu a avut contact individual cu fotbalul. A stat departe de fenomen, eu stiu foarte bine pentru ca domnul Iordanescu urma sa devina director tehnic. Am stat de vorba cu dansul si simteam, dar era Anghel Iordanescu...Din punctul meu de vedere, acum nu era pentru aceasta functie”, a spus Popescu la Antena 3.

”Sunt de parere ca aceasta nationala e cea mai slaba pe care a avut-o vreodata fotbalul romanesc. Nu cred ca am avut vreodata o nationala compusa de fotbalisti care sa joace la cluburile la care joaca cei de acum. Care joaca. Am facut din victoria din Feroe o performanta extraordinara. Chiar asa am ajuns?”, a adaugat Popescu.

Fost candidat la sefia FRF, de care acum nu vrea sa mai auda, Popescu mai crede ca actuala conducere de la Casa Fotbalului este incapabila sa schimbe lucrurile in bine.



Gica Popescu il critica pe Anghel Iordanescu: "E total depasit"