Echipa Nationala

FRF, reclamata la DNA pentru contractul lui Victor Piturca

Rezilierea contractului semnata de Victor Piturca si FRF este atacata la DNA, a anuntat luni seara Adrian Mititelu, fostul sef de la Universitatea Craiova.

"La data de 16.10.2014, faptuitorul Burleanu Razvan, in calitate de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, sub indrumarea consilierului sau personal si a secretarului general al FRF, fara a avea o hotarare a Comitetului Executiv al FRF a incheiat un acord de reziliere a contractului de munca incheiat de FRF cu selectionerul Victor Piturca. Astfel, faptuitorul si-a folosit autoritatea si totala rea-credinta in scopul obtinerii unui act in baza caruia faptuitorul instigator Victor Piturca sa nu mai achite suma de 1.400.000 de euro cuvenita prin contract unei persoane juridice fara scop patrimonial, recte FRF”, se scrie in reclamatie.

Mititelu isi motiveaza decizia de a pari Federatia la DNA pentru ca la randul sau are de recuperat o suma de bani de la FRF, iar decizia de reziliere pe gratis a contractului lui Piturca ii micsoreaza sansele de a o primi in mod real, din moment ce conturile FRF sunt subtiate de hotararile proaste ale conducerii.

Plangerea la DNA a fost facuta contra presedintelui FRF, Razvan Burleanu, dar si la adresa secretarului general al FRF, Gheorghe Chivorchian.

Mititelu  acuza ca Razvan Burleanu trebuia sa convoace un Comitet Executiv pentru rezilierea contractului, altfel neavand competenta de a semna rezilierea.

Luni, fostul sef de la FRF, Mircea Sandu, anuntase ca rezilierea contractului semnat de Piturca va fi reclamat la DNA de "o persoana". "Persoana" s-a dovedit a fi Adrian Mititelu, pana acum un adversar al lui Sandu. Acest lucru dovedeste ca Mititelu si Sandu sunt acum foarte apropiati, desi in trecut au parut a fi niste dusmani de moarte.

Mircea Sandu a fost primul care a spus dupa rezilierea contractului in cauza ca modul in care s-a realizat pare ilegal.



FRF, reclamata la DNA pentru contractul lui Victor Piturca