Echipa Nationala

Cum arata profilul viitorului selectioner al Romaniei. Iordanescu ramane in FRF

Pana la finalul Campionatului European presedintele FRF Razvan Burleanu va anunta numele viitorului selectioner al echipei nationale a Romaniei.

"Dupa opt ani am reusit sa revenim la un turneu final. Nu am reusit sa producem bucurie. Vreau sa-i asigur pe toti suporterii ca am facut tot ce ne-a stat in putere pentru ca echipa nationala sa beneficieze de cele mai bune conditii. Calificarea a fost performanta ambitiei jucatorilor, a echipei in sine. Calificarea nu a fost o consecinta a unui proces de dezvoltare a fotbalului pentru ca n-am avut nicio strategie dupa 1990. Nu poti acoperi in cateva luni un desert de peste 20 de ani", a spus Burleanu.

"Am ajuns la un set de solutii pe care le aveam in vedere si care in acest moment se dovedeste ca nu mai pot fi amanate. Pana la finalul Campionatului European vom anunta noul selectioner, dar si alte modificari. Vreau sa-i multumesc domnului Anghel Iordanescu ca si-a asumat o mare responsabilitate dupa Victor Piturca si ne-a dus la acest turneu final", a adaugat Burleanu.

Cosmin Olaroiu, contactat de FRF

"Am discutat cu Cosmin Olaroiu, insa el nu va putea accepta propunerea noastra pentru ca se afla sub contract. Profilul este al unui antrenor cu peste 10 ani de experienta, care a castigat trofee, care are autoritate si care sa-si propuna calificarea Romaniei la Cupa Mondiala. Nu ne asteapta o campanie de calificare usoara. Am avut o discutie cu domnul Iordanescu si imi doresc sa ramana in continuare in cadrul FRF. Ramane de vazut pe ce pozitie. In ceea ce priveste varianta de antrenor suntem deschisi atat pentru romani cat si pentru straini", a mai spus Burleanu despre profilul viitorului selectioner.

Sumudica la nationala: "Sa fim seriosi!"

Intrebat daca Marius Sumudica are vreo sansa de a ajunge selectioner la echipa nationala, Burleanu a raspuns: "Un antrenor dovedit de implicare la pariuri sa ajunga la echipa nationala. Sa fim seriosi!"



Cum arata profilul viitorului selectioner al Romaniei. Iordanescu ramane in FRF