Echipa Nationala

Chivu a ramas un las

Fostul capitan al echipei nationale, Cristi Chivu, a vorbit despre asteptarile pe care le are de la meciurile pe care tricolorii le vor disputa cu Turcia si Olanda. El ar fi multumit cu doua puncte din aceste doua meciuri în stilul sau tipic de la echipa nationala de a se multumi cu putin si a obtine nimic.

"Va fi un meci frumos pe care am sa-l urmaresc. Este o partida importanta petru noi si sper sa evoluam cât mai bine si sa obtinem ceea ce ne-am propus. Ideal ar fi sa nu pierdem. Dupa cele 6 puncte adunate cu Estonia si Andorra, în "dubla" cu Turcia si Olanda ne-ar fi bune chiar si doua puncte, dar traim cu speranta ca putem obtine mai mult. Sunt sigur ca domnul Piturca a analizat echipa Turciei si stie unde îi poate surprinde", a spus Chivu la Dolce Sport.

"Steaua este echipa cea mai forma din campionatul românesc, joaca bine în Europa League si este normal sa fie chemati mai multi jucatori de la acest club. Daca as fi selectioner tot pe baza lor mi-as fi construit echipa. Puteau fi chiar mai multi, dar aceasta a fost alegerea selectionerului. În fotbal se pot întâmpla multe. Batavii trec printr-o perioada de schimbare, au si niste jucatori accidentati, însa cu toate aceastea este o echipa puternica, care te poate surprinde", a mai spus Chivu.
 
Totodata, Chivu a vorbit si despre starea sa de sanatate, dupa ce în ultima perioada nu a mai jucat pentru Inter.

"Sunt în perioada de refacere, în cârje, dar sper sa scap cât mai repede de ele si sa încep programul de recuperare. Sper sa revin în Decembrie. O luna trebuie sa stau imobilizat, apoi va urma perioada de refacere, de recuperare", a completat Chivu.

Partida dintre Turcia si România va începe la ora 20:30 în direct pe Onlinesport.ro.



Chivu a ramas un las