Echipa Nationala

Chivorchian il asigura pe Piturca de tot sprijinul

Victor Piturca a declarat dupa episodul tratativelor sale cu arabii de la Al Ittihad ca nu se simte dorit de toata lumea din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

Fara a nominaliza pe cineva anume, Piturca a trimis un mesaj catre secretarul general Gheorghe Chivorchian, care insa spune ca il asigura in continuare pe selectioner de intreaga atentie.

“Am auzit aceasta afirmatie a lui Victor Piturca, dar eu cred ca a beneficiat pana acum de tot sprijinul Federatiei si al secretariatului. Vom incerca sa-i rezolvam in continuare orice fel de cerinta va avea la adresa noastra”, a spus Chivorchian la televiziunea sportro.

Oficialul FRF a comentat si subiectul echipei nationale, aratandu-se increzator in obtinerea altor rezultate pozitive in aceasta toamna.

“Cu victoria din Grecia am luat o optiune importanta la calificare, dar ne asteapta un meci foarte greu acasa cu Ungaria. Daca vom acumula minimum 9 puncte in aceasta toamna am putea spune ca am facut un pas mare de calificare la EURO 2016”, a mai afirmat Chivorchian.



Chivorchian il asigura pe Piturca de tot sprijinul