Echipa Nationala

Avancronica Romania-Ucraina, penultimul amical al tricolorilor inaintea EURO 2016 (LIVE, 20:30)

Dupa egalul cu Congo, unul care a provocat un val de dezamagire printre tricolori, echipa nationala a Romaniei intalneste Ucraina, duminica seara de la 20:30, intr-un amical programat pe Stadionul Olimpic din Torino. Meciul Romania-Ucraina va fi live text pe onlinesport.ro de la 20:30.

Romania s-a calificat la turneul final din Franta fara infrangere, dupa cinci victorii si tot atatea egaluri, iar apararea a fost punctul forte al echipei aflata sub comanda lui Anghel Iordanescu.

De ultimul joc oficial Romania a incasat mai multe goluri decat o facuse in toata campania de calificare, doua de la Italia si unul de la Congo pe final de meci.

Echipa noastra este neinvinsa in ultimele patru meciuri amicale, dupa un 2-2 cu Italia, 1-0 cu Lituania, 0-0 cu Spania si 1-1 cu Congo.

Vom face un nou egal si contra Ucrainei sau ne vom intari moralul in apropierea marelui joc cu Franta de la EURO 2016.

Ucraina nu este nici pe departe Congo si este o echipa aflata ca si noi pe ultima suta de metri cu pregatirea participarii la turneul final.

A treia in Grupa C de calificare dupa Spania si Slovacia, Ucraina a ajuns la Campionatul European in urma unei duble de baraj cu Slovenia.

Ucraina a castigat ambele meciuri amicale disputate in acest an cu acelasi scor 1-0.

Echipele probabile

Romania: (4-4-2)Pantilimon – Razvan, Chiriches, Grigore, Gaman – Pintili, Maxim, Torje, Popa – Stanciu, Keseru.

Ucraina: (4-4-2) Pyatov – Kucher, Fedetskyi, Kchacheridi, Rakitskyi – Tymoshchuk, Husyev, Konoplyanka, Stepanenko – Seleznyov, Kravets.

Romania si Ucraina s-au intalnit de cinci ori pana acum, toate fiind partide amicale, bilantul fiind de trei victorii si doua infrangeri (11-6 golaveraj).

In ultimele patru meciuri dintre cele doua echipe s-au marcat cel putin doua goluri, iar Romania porneste cu sansa a doua la casele de pariuri.

1
X
2
3,30
3,00
2,35


Avancronica Romania-Ucraina, penultimul amical al tricolorilor inaintea EURO 2016 (LIVE, 20:30)