Echipa Nationala

Anghel Iordanescu: “Mi-am dorit aceasta revansa”

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat ca si-a dorit revansa in fata Danemarcei si a lui Morten Olsen, iar pentru aceasta le-a multumit jucatorilor Romaniei.

“Trebuie sa remarc ca echipa noastra a jucat foarte bine din punct de vedere tactic. Remarc efortul facut si disponibilitatea de a surprinde adversarul pe tranzitie ofensiva. Consider ca am reusit sa castigam cu rabdare in joc si o buna organizare. Am intalnit o echipa buna, puternica, cu un joc organizat, cu o filozofie care pleaca chiar de la antrenorul Olsen. Mi-am dorit sa obtin aceasta revansa de care a vorbit toata lumea. Consider ca este o victorie pe care o asteptam cu totii. Faptul ca incheiem anul pe primul loc si am castigat in aceasta seara ne va aduce in clasamentul FIFA la un punctaj cat mai bun. Am avut un an plecand de la startul acestor calificari, plecand de la Victor Piturca.”, a spus Iordanescu dupa meci.

“Intr-un fel se poate spune ca mi-am dorit aceasta revansa si trebuie sa scot in evidenta ca baietii au inteles si au avut rabdare sa respecte indicatiile tactice. Este un final de an foarte bun si aceasta victorie este foarte importanta pentru clasamentul FIFA”, a mai spus selectionerul.

Iordanescu a reiterat ideea ca in viitorul apropiat isi doreste sa promoveze si alti jucatori tineri la prima reprezentativa.

“In orice caz speram sa jucam din ce in ce mai bine si ne-am dori ca in viitorul apropiat sa mai aducem la echipa nationala jucatori tineri din competitia interna”, a conchis Iordanescu.

Romania a invins Danemarca, cu 2-0, intr-un amical disputat marti seara pe Arena Nationala. Claudiu Keseru a marcat ambele goluri.



Anghel Iordanescu: “Mi-am dorit aceasta revansa”