Echipa Nationala

Anghel Iordanescu da vina pe teren

Selectionerul Anghel Iordanescu este de parere ca echipa nationala a Romaniei a meritat victoria cu Insulele Feroe (1-0), desi spune ca jocul tricolorilor nu l-a multumit pe deplin.

“A fost un succes greu, obtinut printr-o extraordinara risipa de efort. Am meritat victoria si sunt trei puncte extrem de importante obtinute in urma unei evolutii nu prea convingatoare. Starea terenului a fost una extrem de defavorabila noua”, a spus Iordanescu la TVR.

“Am inceput jocul bine, am controlat bine prima repriza, am marcat si am mai avut alte situatii prin care puteam inchide jocul. Felicit jucatorii nostri pentru ca au alergat si au dorit mult victoria. Intr-adevar au fost si momente in care jucatorii au incercat si cateva executii care nu se impunea pe un asemenea teren”, a adaugat selectionerul Romaniei.

Acesta s-a ferit sa vorbeasca despre suporterii care au fluierat la finalul meciului si s-a rezumat la a spune ca-i apreciaza pe spectatori.

"Ne-au lipsit vedetele, Marica, Stancu si ceilalti jucatori nominalizati anterior. Gazonul ne-a defavorizat, cred ca gazdele de aici de la Ploiesti puteau sa faca mai mult si sa il ingrijeasca, sa il menajeze. Apreciez suporterii  chiar daca ne-au huiduit, cred ca i-am dezamagit si noi, dar cred ca ne vom mai intoarce aici la Ploiesti. Imporante sunt cele trei puncte, dar Irlanda de Nord, Ungaria sunt echipe care pot intra oricand in calcule", a incheiat Generalul.

Romania a invins Feroe, cu 1-0, prin golul lui Claudiu Keseru si ramane lidera in grupa de calificare la EURO 2016.



Anghel Iordanescu da vina pe teren