Echipa Nationala

Aleluia si-un praz verde, am scapat de Victor Piturca! FRF anunta rezilierea contractului

Victor Piturca nu mai este de joi seara antrenorul echipei nationale. FRF a anuntat rezilerea contractului cu antrenorul care a ratat doua ultimele doua turnee finale, EURO 2012 si CM 2014.

"Federatia Romana de Fotbal si Victor Piturca au reziliat astazi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selectioner al echipei nationale a Romaniei, precum si contractele celorlalti membri ai staff-ului primei reprezentative. Detalii privind situatia echipei nationale vor fi oferite de presedintele FRF, Razvan Burleanu, intr-o conferinta de presa ce va avea loc luni, 20 octombrie 2014, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului, in sala ”Ioan Chirila”", a anuntat joi seara FRF.

Victor Piturca are cale libera sa plece in desert, dupa Laurentiu Rghecampf, pe un salariul de seic, dar intr-un fotbal care nu intereseaza pe nimeni.

Succes!

[news-110099]

Piturca semnase un contract fabulos sub Mircea Sandu, prin care incasa o prima de 400.000 de euro pe an, fixa, fara nici un fel de conditie, pe langa un salariu lunar de 10.000 de lei.

In locul lui Piturca s-au vehiculat nume ca Ladislau Boloni, Cosmin Contra, Cosmin Olariu, Dan Petrescu sau Walter Zenga. La nivel  oficial, cei de la FRF au anuntat ca au o varianta de antrenor roman si alta de tehnican strain.

Initial s-a spus ca Boloni ar fi prima alegere, iar acesta a vorbit chiar inainte de meciul cu Finlanda anuntand ca garanteaza o calificare la EURO 2016.

Insa, dupa meciul cu Finlanda, in carti a intrat Cosmin Contra, cu un salariu mai mic compatibil cu politica de ieftinieala de la FRF. Aceasta este probabil varianta de antrenor roman a FRF.

Cea de antrenor strain este Walter Zenga, desi acesta cunoaste bine fotbalul din Romania. Italianul se intelege foarte bine cu Razvan Burleanu.

Imediat dupa venirea lui Razvan Burleanu se discutase cu Laurentiu Reghecampf, insa intre timp acesta a plecat si el in desert.

[news-110097]



Aleluia si-un praz verde, am scapat de Victor Piturca! FRF anunta rezilierea contractului