Echipa Nationala

FRF il arunca in lupta pe Adrian Mutu cu Georgia pentru a dobori recordul lui Gica Hagi?

Federatia Romana de Fotbal a decis ca Adrian Mutu sa apara in meciul amical Romania - Georgia, de pe 3 iunie, ora 21:00, de la Bucuresti.

Initial se vorbea ca Mutu va juca pe teren cu Georgia, insa acest lucru nu va fi clar pana la un anunt oficial al FRF.

Daca va juca, acesta ar fi ultimul meci pentru Adrian Mutu la echipa nationala.

In varsta de 37 de ani, Mutu se afla la egalitate cu Gica Hagi la numarul de goluri marcate in meciurile oficiale de la echipa nationala, 35 la numar.

Cu aceasta ocazie, Mutu are ocazia sa devina cel mai bun marcator din istoria echipei nationale, daca va inscrie cel putin o data cu Georgia.

Adrian Mutu comentase foarte corect politic dupa mecil pierdut de Romania cu Ucraina, semn ca stia ceva: "O prima repriza buna,dar acele 15 min. de la inceputul reprizei a 2 a ne-au costat...sper ca baietii nostri sa uite acest meci si sa invete din greselile comise in seara aceasta si sa se mobilizeze pentru ca la Euro se va juca un meci intr-un ritm mult mai alert,incomparabil cu cel de azi.De precizat atitudinea pozitiva a lui ?#?alibec? si forma buna pe care o are ?#?stanciu? in continuare...?#?hairomania? ?#?eusunt12?", scrisese Mutu pe retele sociale. 

Adrian Mutu a evoluat de 77 de ori sub tricolor si a participat la doua turnee finale de Campionat European, in 2000 si 2008.



FRF il arunca in lupta pe Adrian Mutu cu Georgia pentru a dobori recordul lui Gica Hagi?