Cupa Romaniei

Universitatea Craiova are nevoie de prelungiri pentru a invinge pe Sepsi Sf.Gheorghe

Calificare cu emotii pentru Universitatea Craiova in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa un 1-0 la capatul a 120 de minute cu divizionara secunda Sepsi Sf.Gheorghe intr-un meci disputat la Brasov.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Ivan in minutul 100 cu un lob spectaculos dupa o excelenta pasa oferita de Bancu din flancul stang.
 
Oltenii au avut sansa deschiderii scorului inca din primul minut, insa Gustavo nu a prins cadrul portii dupa un sut din interiorul careului.
 
Cei de la Sepsi au beneficiat in minutul 34 de o lovitura libera indirecta din careul advers, dar Vatajelu s-a aruncat ca la hochei in calea balonului si a respins mingea trimisa de Hadnagy.
 
Un minut mai tarziu gazdele au ratat cea mai mare ocazie a meciului la lovitura de cap trimisa de Ursu si care a intalnit bara portii lui Calancea.
 
Sepsi Sf.Gheorghe a trecut pe langa gol si la doua minute dupa pauza prin Plamada al carui sut din actiune a fost scos cu o mana in corner de portarul Stiintei.
 
In minutul 49 Bancu ramane singur cu portarul Niczuly si trimite in acesta, ratand cea mai mare ocazie a Craiovei. Vatajelu a ratat si el dechiderea scorului in minutul 57, cand nu a prins poarta din interiorul careului.
 
Sut formidabil prins de Bancu in minutul 80, insa mingea a fost respinsa de Niczuly in bara. S-a intrat astfel in prelungiri dupa 0-0 la finalul timpului regulamentar, iar cei de la Sepsi au mai trecut o data pe langa gol la sutul lui Tepes in plasa laterala.
 
Golul lui Ivan a turnat plumb in ghetele ardelenilor, care au ramas si in zece jucatori dupa eliminarea lui Ene din minutul 117.



Universitatea Craiova are nevoie de prelungiri pentru a invinge pe Sepsi Sf.Gheorghe