Cupa Romaniei

Un jucator de nationala a ramas cu un gust amar dupa Mioveni-CFR Cluj

Alexandru Maxim a povestit pe retelele de socializare ca a ales pentru seara de marti sa se uite la partida dintre CS Mioveni si CFR Cluj din sferturile de finala ale Cupei Romaniei declarandu-se “incantat” de performantele echipei lui Claudiu Niculescu.

La final jucatorul lui Stuttgart nu a mai fost deloc incantat, ci dimpotriva spune ca a ramas cu un gust amar dupa cele vazute in partida de la Pitesti.

"Am decis sa ma uit la meciul CS Mioveni - CFR Cluj, incantat fiind de trupa lui Claudiu Niculescu. Una dintre cele mai mari gresli facute... Am ramas cu un gust amar dupa cele intamplate. Rusine CFR!", a scris Maxim, simtindu-se chiar iritat de cele urmarire.

CFR Cluj s-a calificat in semifinale dupa ce a invins pe CS Mioveni, cu 4-3, dupa o revenire de la 0-3. Golul trei al clujenilor a fost unul pe care noi l-am numit marsav, dupa ce oaspetii au jucat pe atac o minge repusa din margine si care trebuia returnata gazdelor.

La finalul confruntarii antrenorul argesenilor, Claudiu Niculescu, si-a gasit cu greu cuvintele pentru a incerca sa-si explice eliminarea din competitie.

[news-111069]



Un jucator de nationala a ramas cu un gust amar dupa Mioveni-CFR Cluj